Sevgili okurlar;
Allah-ü Teala meleklere; Ben yeryüzüne Halife olarak Beni Adem (insanoğlu) yaratıp göndereceğim dediği halde; melekler; 'Yarabbi yer yüzünde fesad çıkaracak kan akıtacak insanoğlunu niçin yartacaksın, halbuki biz sebi takdis ediyoruz. Tesbih ediyoruz.' Dediler.
Allah-ü Teala 'Şüphesiz ben sizin bilmediklerinizi bilirim' dedi.
Bunun üzerine Adem Peygamberi yarattı ve ona saygı ile eğilim dedi; şeytan hariç tüm melekler ona saygı ile eğildiler taki şeytan ona eğilmedi, isyan etti ve Yüce Yaradan'ın huzurundan kovuldu.Ve ta kıyamete kadar da o şekilde kalarak ve insanları yoldan çıkarmak için kendi gibi yapmak için uğraşacak. Allah Teala bu iblis şeytanına o ruhsatı verdi. İşe buradan başlayacak olursak o zaman tüm meleklerin hürmet ve taziunle önünde eğildiği insan şeytanın kulu, kölesi olarak o kadar aşağı bir duruma düştü ki bir hayvan bile örneğin bir tavuk kendinden binlerce defa daha kuvvetli bir hayvan karşısında hatta aslan ve fil karşısında yanındaki yavruları korumak için bütün gücünü ve ihtişamını kullanarak karşı koymaya çalışır.
Ama TV'lerde ve basından izlediğimiz habere göre, sırf aşığı ile aynı yatakta gördü diye öz evladını nefsi uğruna boğarak öldüren bir anne bırakın hayvanatı hangi sınıfa girer.
Annesi ile ayrıldık diye annesine ceza olsun diye öz evladını öldüren katil babaya hangi sıfat yakışır.
İşte o Yüce Yarada burada o insanlardan bahsederken 'Onlar hayvan gibidirler. Belki de hayvandan da aşağı' diye tarif eder. En vahşi bir hayvan bile evladını yavrusunu canı pahasına korumaya çalışırken insan suretinde yaratılmış bu alçaklara hayvan dersek o hayvanlara hakaret etmiş sayılmaz mıyız?
Bütün bu vahşetin altında yatan tek şey bu tip adilerin insanlıktan ve merhametten, izandan, imandan yoksun olmasıdır.
Bırakın Allah'ından korkan bir Müslümanı, hangi dine mensup olursa olsun insan olarak yaratılan hiçbir varlık böyle bir vahşeti bırakın yapmayı düşünemez bile;
Akşam olup da evimize döndüğümüzde çocuklarımızın yanında TV açmaya çekiniyoruz. Hep vurgun, soygun, cinayet ve hırsızlık olayları, küçük yavrularımızın dahi tüylerini diken diken ediyor. Allah'ım bu insanlara ne oldu ki bu hallere düştüler. Bunların felahı (kurtulması) sairin dediği gibi yoksa mahşere mi kaldı.
Allah hepimizi ıslah etsin. Türk millerini korusun. Bir bomba ile onlarca kişiyi katleden katiller. Bırakın Müslümanlığı hayvan bile olamazlar.