Acısıyla-tatlısıyla bir sezonu daha geride bırakırken ne acıdır ki ligde kaldığımıza sevinerek buruk bir acı yaşadık.
Her zaman olduğu gibi yeni sezon yeni vizyon diyerek lige büyük umutlarla başlıyoruz.
10 Ağustos'ta başlayacak olan Spor Toto 1. Lig maçlarında Eskişehirspor ise deplasmanda Giresunspor maçı ile lige merhaba diyecek.
Lige başlarken alınanlar satılanlar veya isteğimiz dışında bonservisini alıp gidenler ve ödenmesi gereken acil borçlar ile kulüp ayakta duruyorsa bir şeyler yapılmaya çalışılıyorsa demek ki az da olsa bir umut var.
O takıma sahip çıkanlar takımı efsane haline getirmesini de bilirler. Şimdi takımdan ayrılanların çoğu inanç birlikteliği olan alt yapıdan yetişenlerdi ve bedelsiz gittiler.
Bu çocuklar geçen sene inanarak oynadıkları için takımı ayakta tuttular. Yeni gelenler ise kadro birlikteliği için transfer edilenler takıma ne derece katkı sağlayacaklar hep birlikte göreceğiz.
Takımın iskelet yapısı bozuldu. Eksikler çok ama parada yok. Acil alınması gerekenler öncelikle kaleci idi Göztepe'den Günay'ın alındığı söyleniyor.
Birde santrafor alırsak işimiz kolay olur. Diğer mevkiler zaten mevcut. Sayın başkan parasal sorunu geçici olarak siyasilerle çözmeye çalışsa da bu bir önlem değil kalıcı çözümler bulmak zorundayız.
Bunun için de bir sürü alternatif bilgiler öne sürülse de uygulamaya geçmesi zaman istemektedir.
Yeni kurulan kadronun inanç ve kadro birlikteliğini taşıması için sayın hocamız Fuat Çapa'nın vereceği mücadele çok önemli.
Bize düşen şimdilik bu kadroya ve hocaya inanmaktır. Yeter ki biz verilen emeğe saygı gösterelim.