Ligin ikinci haftasında Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelen Es Es'in bu maçtaki eksiklikleri göze çarptı. Siyah Kırmızılı ekibin lige verilen milli arada sıkı çalışıp bu eksiklerini kapatma şansı yakalayacak.

Eksikler çok fazla

TFF 1. Lig'e Balıkesirspor galibiyetiyle başlayan ve gelecek adına umut veren Eskişehirspor, ikinci haftada Şanlıurfaspor ile berabere kalarak taraftarını üzdü. Kırmızı Şimşeklerin, Urfa karşısında oynadığı vasat oyun herkesi şaşırtırken takımın zamana ihtiyacı olduğu gün yüzüne çıktı. Lige verilen milli arada Eskişehirspor bu eksiklerini tamamlayarak, Manisaspor karşısında 3 puana odaklanacak.

Hazırlık maçı yapılacak

Lige verilen milli arada eksiklerini kapatacak olan Siyah Kırmızılı ekip ayrıca bir hazırlık karşılaşması da yapacak. Eskişehirspor, Süper Lig'in dişli ekibi Atiker Konyaspor'u 3 Eylül tarihinde evinde ağırlayacak. Teknik Direktör Alpay Özalan'ın bu karşılaşmada Felix Michel ve Hakan Çinemre'nin hazır olup olmayacağına bakacak. Eskişehirspor'un bu milli arada bir transfer yapacağı ise gelen bilgiler arasında.

Editör: TE Bilisim