Çocuklara mutfak eğitimi vererek, sağlıklı ve lezzetli besinlerin nasıl hazırlandığını öğreten Ayten Usta Çocuk Akademisi, anaokulu öğrencilerini misafir etti. Mutfak eğitimlerinde, renkli görüntüler ortaya çıktı. Geleceğin şefleri önce Ayten Usta'da bulunan mutfakları gezerek bilgi sahibi oldu, ardından Haluje adı verilen Çerkez mantısının yapımına geçildi. Kollarını sıvayan minikler, kendilerine verilen küçük oklavalar ile hamur açtı. Açılan hamurlar mutfağa gönderilerek, pişirildi. Proje kapsamında bilgilendirmelerde bulunan Ayten Usta İşletme Müdürü Cahide Ünal, uygulamalı eğitimin kalıcı olduğundan bahsetti. Ünal, 'Amacımız çocuklara mutfağı sevdirmek. Buraya içtenlikle gelmelerini sağlıyoruz. Haftada 1 gün öğrencilere şu anda eğitim veriyoruz' dedi. İHA
Editör: TE Bilisim