ŞAMPİYON A.KANATLI

Günün ilk maçında 3.lük 4.lük mücadelesi yaşandı. Ev sahibi TED Eskişehir Koleji Özel Anadolu Lisesi, Tayfur Bayar Anadolu Lisesi'ni 6-5 mağlup etti. Final maçında ise Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesi ile Kılıçoğlu Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Normal süresi 5-5 beraberlikle biten maçı penaltılarla 10-9 Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesi kazandı. Oynanan final maçlarını ardından Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesi şampiyonluğa ulaşırken, Kılıçoğlu Anadolu Lisesi ikinci, TED Eskişehir Koleji Özel Anadolu Lisesi üçüncü, Tayfur Bayar Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu.

GÖSTERİLER BÜYÜLEDİ

Ödül töreni rahmetli Sinan Alağaç ve Ediz Bahtiyaroğlu için saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Ted Eskişehir Koleji 2-3-4-5-6. Sınıf öğrencilerinden oluşan dans grubu 'Tükenmiş Nefeslere' özel dansı ile katılımcıları büyüledi. Şampiyon takımlara kupa, madalya ve başarı belgelerinin yanı sıra imzalı Eskişehirspor formaları hediye edildi. Sinan Alağaç'ın adını taşıyan ve bu yıl kurulan 'Sinan Alağaç Yeşiltepe Spor Kulübü' başkanı, teknik ekibi ve sporcuları da törene onur konuğu olarak davet edildiler. Eskişehirspor kalecisi Sinan Ören tüm futbolculara imzalattığı 87 numaralı, kendi kaleci kazağını kulüp başkanına hediye etti.

MUTLU YILLAR SİNAN

Aynı zamanda Sinan Ören'e sürpriz doğum günü kutlaması yapılarak, yağlı boya portresi hediye edildi ve törene katılan tüm misafirlerle birlikte pasta kesildi. Görkemli tören toplu hatıra fotoğrafı çekildikten sonra sona erdi.

GENİŞ KATILIM

Ödül törenine siyaset ve spor camiasından birçok davetli katıldı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor Başkan Vekili Ahmet Yalçın, Eskişehirspor İdari Asbaşkanı Mustafa Akgören, Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Bahadır Ünalan, Eskişehirspor İdari Menajeri Özgür Tulun, Eskişehirspor Menajer Yardımcısı Göktürk Arslan, Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Eskişehirspor'lu futbolculardan Aytaç Kara, Kamil Ahmet Çörekçi, Özgür Çek, Funes Mori, Sinan Ören, Sinan Alağaç Yeşiltepe Spor Kulübü Başkanı Adem Tatlıcı yer aldı. (SS)

Editör: TE Bilisim