Sonhaber'in haberi sonrasında insanlığın, kardeşliğin ve dayanışmanın en güzel örneği gerçekleşti. Haberimizde iş kazası geçirdiği için yürüyemeyen Muhammed'in tekerlekli sandalye ve evinde hiç eşyası olmayan Lüpne ile Fehmi'nin eşya talebini dile getirmiştik. Haberimizi okuyan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkan Yardımcısı Neşet Gürsoy, Muhammed'e tekerlekli sandalye hediye etti. Lüpne ve Fehmi'ye ise Canan Çelikbaş isimli vatandaş gerekli ev eşyalarını tedarik etti.

TEKERLEKLİ SANDALYESİNE KAVUŞTU
Tekerlekli sandalyeye kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Iraklı Muhammed, Neşet Gürsoy'a çok teşekkür etti. Ayrıca ilerleyen süreçte Muhammed'e elektrikli sandalye de vereceklerini söyleyen Gürsoy, 'Muhammed'i doktorlar muayene etmiş. 2 bin 500 lira civarında bir ameliyat masrafı varmış. Bize gelen bağışlarla Muhammed'i ameliyat ettireceğiz. Şu an kendisine imkanlarımız doğrultusunda elle kullanılan tekerlekli sandalye verdik ama ilerde gelen bağışlarla elektrikli sandalye de vereceğiz' dedi.

ARTIK EV EŞYALARI VAR
Evinde hiç eşyası olmayan ve gerekli birkaç ev eşyası isteyen Lüpne ve Fehmi'ye ise Canan Çelikbaş, eşya tedarik etti. İki çekyat, üç halı, bir masa ve dört sandalyeden oluşan eşyaları aileye ulaştıran Çelikbaş, ilerleyen süreçte diğer eşyalarını da hediye edeceğini söyledi. MELTEM KARAKAŞ
Editör: TE Bilisim