Victor Hugo'nun ölümsüz eseri; 'Notre Dame - Quasimodo Musical', 6 Haziran saat 21.00'de Zübeyde Hanım Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahnelenecek.
Notre Dame - Quasimodo Musical, Fransız İhtilali sonrası Fransa'nın karanlık günlerinden kesitler veren bir müzikal. Oyunda çirkin ve kambur kilise zangocu Quasimodo ile Fransa'nın ruhani ve dini lideri Claude Frollo'nun, semtte yaşayan Çingene Kızı Esmeralda'ya olan aşklarını, Zangoç ile Papaz'ın ruhlarında oluşan ikilemleri ve tepkileri romantik yaklaşımla ele alan danslarıyla göz dolduran, Türk oyuncuların yer aldığı Türkçe bir müzikal.
Quasimodo; çirkinliğiyle alay eden halkın içine karışmaktan hiç hoşlanmayan, insanların söylediklerini bir alay veya lanet saymaya başlayan, insanlara duyduğu kin her gün büyüyen biridir. Bir gün Esmeralda ile tanışır ve ona aşık olur.

Melezlerin Sonuncusu-Ölüme Açılan Kapı
Fantastik-kurgu dalında 5 kitaplık seri oluşturmayı hedefleyen Begüm Uysal, ikinci kitabı olan 'Melezlerin Sonuncusu-Ölüme Açılan Kapı'yı imzalamak için Eskişehir'e geliyor.
Begüm Uysal ilk kitabını 11 yaşında yazmıştı. Uysal, 15 yaşında yazdığı ikinci kitabı olan 'Melezlerin Sonuncusu-Ölüme Açılan Kapı'yı imzalamak için Eskişehir'e gelecek. Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek imza günü 3 Haziran Cumartesi günü saat 14.00'te Espark AVM giriş katında gerçekleşecek.

Yansımalar
ESMEK kursiyerleri tarafından hazırlanan dönem sonu el sanatları karma sergisi 7 Haziran'da açılıyor.
7 Haziran saat 15.00'te Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi Sergi Salonu'nda açılacak olan sergi 21 Haziran'a kadar gezilebilecek.

Oda Müziği Konseri
Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın hafta içi programında yer alan oda müziği konserlerinde bu hafta, viyolonsel sanatçısı Ferec Necef sahne alacak.
5 Haziran saat 20.00'de, Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Ergin Orbey Sahnesi'nde gerçekleştirilecek konserde, viyolonsel sanatçısı Ferec Necef sanatseverlerle buluşacak.
Editör: TE Bilisim