Odunpazarı Belediyesi'nin hayata geçireceği 'Halk Market' uygulamasıyla ihtiyaç sahiplerine erzak kolisi göndermek yerine, gerçekten ihtiyaç duydukları ürünleri kendilerinin seçmesini sağlıyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesi Halk Market'ten belirlenen limitlerde ücretsiz olarak alışveriş yapabileceği gibi birebir görüşmeler ve değerlendirmeler sonucunda belirlenen vatandaşlar, her ay yüzlerce ürün çeşidi arasından 'Halk Kart' ile alışveriş imkanı bulacak.

Protokol imza töreninde konuşan Başkan Kurt şunları söyledi; 'Odunpazarı Belediyesi ve Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi arasında imzalanan protokol, Odunpazarı Belediyesi'nin Gıda Bankası hizmetlerinde çok büyük bir önem taşımaktadır. Odunpazarı Belediyesi artık yoksul insanlara gıda yardımını daha uygun, daha insani koşullar altında yapmaya karar vermiştir. Kamu yararına dernekle iş birliği içerisinde olmamız gerekmektedir. Bu nedenle Türkiye'nin en büyük ve en önemli kamu yararına dernek olan Türk Kızılay'ı ile işbirliği yapmaktan son derece mutluyuz. Umuyorum ki hedeflerimize ulaşırız' dedi.

Türk Kızılay'ı ile iş birliği oluşturan tüm kuruluşların insanlık için örnek bir çalışma sergilediğini belirten Türk Kızılayı Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin, 'Odunpazarı Belediyesi ortaklığındaki 'Halk Market' projesi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın rencide olmadan ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri önemli bir proje olacaktır' dedi.

Editör: TE Bilisim