KATILIM FAZLAYDI

Odunpazarı Belediyesi tarafından açılan ücretsiz yaz spor okulu çalışmalarının açılış töreni dün gerçekleştirdi. Mehmet Terzi Spor Salonu'nda yapılan açılış törenine Belediye Başkanı Kazım Kurt, Spor Taban Birlikleri, sporcular ve veliler katıldı. 8 ayrı branşta faaliyet gösteren Odunpazarı Belediyesi Yaz Spor Okullarında 525 sporcu eğitim görüyor.

PROFESYONEL SPORCULAR YETİŞTİRMEK

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt yaptığı konuşmada 'Odunpazarı Belediyesi olarak bir ilke imza attık. Spor Daire Müdürlüğünü kurduk. Yeni yönetimle birlikte Eskişehir sporuna fayda sağlamak istiyoruz. Açmış olduğumuz bu yaz okulu çalışmalarında başarılı ve deneyimli hocalarımızla birlikte Eskişehir'e yakışan profesyonel sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz. Çocuklarını spora teşvik eden değerli velilerimize de teşekkür ediyorum' dedi.

8 BRANŞ VAR

Açılan yaz spor okullarına ilgi gün geçtikçe artmaya devam ediyor. 8 ayrı branşta eğitimlerin verildiği yaz okullarında 525 sporcu antrenmanlara katılıyor. En çok ilgiyi 168 sporcusuyla voleybol branşı alırken, futbolda 155, basketbolda 86, tekvando da 51, badmintonda 14, cimnastikte 21, kano da 15 ve atletizmde 15 sporcu yaz dönemi boyunca eğitim görecekler.


Tekvandoculardan gösteri

Odunpazarı Belediyesi yaz spor okulları açılış töreninde tekvandocuların gösteri büyük ilgi gördü. Yaptıkları şovla büyüleyen tekvandocular büyük alkış aldılar. 51 sporcunun bulunduğu tekvando branşında ilk olarak yeni katılan sporcular gösterilerini sundular. Elit sporcuların yaptığı şov ise izlemeye değerdi. Tekvandocular kazandıkları kupayı Başkan Kurt'a hediye ettiler.

Bando Es Es de vardı

Açılış törenine Bando Es Es de katıldı. Davetlilere yaptıkları müzikle keyifli anlar yaşatan Bando Es Es büyük ilgi gördü. Sporcuların açılış seremoni yürüyüşünde çaldıkları müzikle miniklere eşlik ettiler.

Editör: TE Bilisim