Geniş katılım

Odunpazarı'nda yaz spor okulu coşkusu sona erdi. Geniş kapsamlı düzenlenen ve tüm branşların katıldığı törende, Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi Spor Şube Müdürü ve TÜFAD Eskişehir Şubesi Başkanı Ahmet Bingöl, Spor Taban Birlik Başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra velilerde katıldı.

8 branşta 500 sporcu

8 ayrı branşta açılan Odunpazarı Belediyesi yaz spor okullarında 500 sporcu eğitim gördü. Birbirinden başarılı ve tecrübeli antrenörler eşliğinde eğitim alan sporcular katıldıkları, Basketbol, Voleybol, Futbol, Cimnastik, Kano, Tekvando, Atletizm ve Badminton dallarının inceliklerini temel teknik kurallarını öğrendiler.

Alt yapıya kazandırıldılar

Açılan yaz spor okullarında 8 farklı branşta eğitim gören sporcular yapılan 3 aylık antrenman döneminde kendilerini geliştirdiler. Deneyimli ve başarılı antrenörler eşliğinde yapılan çalışmalarda kendilerini gösteren yetenekli ve başarılı sporcular ise OdunpazarıBelediyespor bünyesi altında alt yapılara kazandırıldılar.

Her zaman yanındayız

Yapılan görkemli kapanış töreninde konuşan Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt 'Belediye olarak her zaman Amatör sporun ve sporcunun yanında olacağız. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spora yönlendirmeliyiz. Bunun içinde çocuklarımıza spor yapacak alanlar sağlamalıyız. Bizde Odunpazarı Belediyesi olarak bunun için çalışıyoruz' dedi.

Çocuklar bizim geleceğimiz

Odunpazarı Belediyesi Spor Şube Müdürü ve aynı zamanda Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Eskişehir Şube Başkanı olan Ahmet Bingöl 'Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Sağlıklı nesiller için çocuklarımızı spora yönlendirmeliyiz. Bizler iyi bir gelecek yaratmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız ve yapıyoruz' dedi.

Sertifika mutluluğu

Yapılan konuşmaların ardından sertifika töreni gerçekleştirildi. Yaz spor okullarına katılan çocuklar Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve protokolün elinde başarılı sertifikalarını almanın mutluluğunu yaşadılar. Görkemli törende çocuklar ayrıca gönüllerince eğlenerek keyifli bir akşamı geride bıraktılar.

Editör: TE Bilisim