Galibiyete için gittiler

Koç Brad Greenberg yönetiminde hafta boyunca günde çift idman yapan Nesine.com Eskişehir Basket'te, moraller yerinde. Sıkı çalışan, hücum ve savunma prensiplerini oturtma yolunda her geçen gün ciddi gelişimler kaydeden ekip, Sakarya'da galibiyete inanıyor. Analiz ekibinin detaylı çalışmaları sonucunda, bir taktik idmanı gerçekleştiren temsilcimiz, saat 16.00'da Sakarya'ya hareket etti.

Tecrübeli oyunculara sahip

Yaptıkları transferlerle kadrosunu yenileyen Sakarya BŞB ligin en iddialı kadrolarından birine sahip. Geçen sezon Tofaş'ta oynayan tecrübeli guard Yiğitcan Turna, Beşiktaş ve Türk Telekom formaları giymiş tecrübeli skorer Can Akın, çok deneyimli uzunlar Hadi Doğan ve Hakan Yapar ve her maç çok ciddi katkı veren yabancı oyuncular Calvin Harris ve Charles Jackson'lı kadrosuyla Sakarya BŞB en kuvvetli takımlardan birisi konumunda.

Özel turnuvada yenildik

Sezona başlamadan önce hazırlık kampı kapsamında Ankara'da düzenlenen Memduh Öget Turnuvası'nda Nesine.Com Eskişehir Basket, Sakarya BŞB. Basketbol takımı ile karşılaşmış ve oyundan 71-77'lik skorla mağlup olarak ayrılmıştı. Murat Göktaş ve Sean Marshall'ın etkili oyunlarına rağmen temsilcimiz, rakip takımın pota altındaki etkili uzunlarını durduramamış karşılaşmadan rakip takım galip gelmişti.

Editör: TE Bilisim