Saldırıyı sosyal medya üzerinden kınayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 'Herkes bilmelidir ki Kurtuluş Savaşında büyük mücadeleler veren Eskişehir halkı, Atatürk'e her daim sahip çıkacak, O'nun gösterdiği yolda fikirlerini kendisine rehber edinecektir. Kendini bilmezlerin gücü ne onu ne de fikirlerini bu topraklardan silmeye asla yetmeyecektir' ifadelerini kullandı.
Milletvekili Utku Çakırözer, 'Tepebaşı Belediyemiz önündeki Atatürk büstüne yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Sorumlular en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Bu saldırılar Atatürk sevgimizi asla bitiremeyecek!' dedi.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 'Açılışını gururla yaptığımız Atatürk heykeline yapılan saldırı Cumhuriyet kazanımlarına ve Atatürk İlkeleri'ne bağlı bütün yurttaşlarımızı derinden yaraladı. Bu amacı belli saldırıyı esefle kınıyoruz' diye konuştu.
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise, 'Tepebaşı Belediyemizin önündeki Atatürk heykeline yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Amacınız ne ise ulaşamayacaksınız. Lanet olsun zihniyetinize' şeklinde tepkisini dile getirdi. ESRA ÜNLÜ


Editör: TE Bilisim