İkinci hazırlık maçı
Daha önce 27 Temmuz'da Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda basına ve taraftara kapalı oynanan özel maçta Galatasaray'ın konuğu olan ve rakibine 2-1 yenilen Eskişehirspor, bu akşam 19.00'da Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda Manisaspor'u ağırlayacak. Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde taraftarların karşısına çıkacak Kırmızı Şimşekler, taraftarı karşısında bu sezon ilk kez boy gösterecek.

Takımını görecek
Siyah-Kırmızılı ekip 11-12 Ağustos tarihlerinde başlayacak TFF 1. Lig 2017-18 sezonu öncesi geri sayıma geçti. Hazırlık maçlarında ikinci ciddi sınavını bugün Manisaspor karşısında verecek olan Es Es'te çiçeği burnunda Teknik Direktör Sergen Yalçın ilk kez takımının maç performansını görecek. Siyah-Kırmızılı futbolcular, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın gözüne girebilmek için ter dökecek.

Taraftara ücretsiz
İstanbul'da Galatasaray ile ilk özel maçını yapan fakat basına ve taraftarlara kapalı olması nedeniyle Eskişehirspor taraftarlarının izleme fırsatı bulamadığı Eskişehirspor, bugün saat 19.00'da sahasında Manisaspor'u konuk edecek.Yeni sezon öncesi futbolcuları görme fırsatı bulacak taraftarlar, karşılaşmayı Maraton ve Kale arkası alt tribünlerinden ücretsiz ve passolig kart gerekmeden izleyebilecek.

Son özel maç cumartesi
Kırmızı Şimşekler, yeni sezon öncesi son hazırlık maçını ise 5 Ağustos Cumartesi günü yapmayı planlıyor. Bursaspor maçının iptal olması üzerine yeni bir rakip arayan Eskişehirspor'un, Afyonspor ile temasta olduğu gelen haberler arasında.
Editör: TE Bilisim