Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde temsil edecek olan Eskişehir Basket yabancı transferinde son bombayı patlattı. Siyah-Kırmızılı ekip şutör gard Billy Baron'u renklerine kattı.

Kadro güçleniyor
Bu sezon Süper Lig'de iddialı bir kadroyla mücadeleyi etmeyi hedefleyen Eskişehir Basket, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Transferde hız kesmeyen temsilcimiz Koç Josep Maria Berrocal'ı takımın başına geçirdikten sonra geçtiğimiz gün yine bir yıldız ismi, oyun kurucu E.J.Rowland'ı transfer etmişti. Eskişehir Basket son olarak Amerikalı şutör gard Billy Baron'ı kadrosuna kattı. Temsilcimiz yeni transferini resmi internet sitesinden duyurdu.

Kariyeri parlak
İspanya ACB Ligi'nde ve Eurocup'ta Murcia takımıyla mücadele eden Amerikalı skorer oyuncu, Avrupa kupası maçlarında 13 sayı, 2.2 ribaund, 2.3 asist ortalamaları tutturdu. Kariyerinde daha önce Lietuvas Rytas ve Charleroi formaları giyen yeni Baron, 2015/2016 sezonunda Fransa takımıyla Eurocup'ta 20.7 sayı 3.6 ribaund 4.2 asist ortalamalarıyla dikkatleri üzerine çeken bir oyuncu.
Editör: TE Bilisim