TARAFTAR HER ZAMAN HAKLIDIR

Eskişehirspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada 'Eskişehirspor'un büyüklüğü; mücadele azminden ve en zor günlerini ortak hareket ederek atlatmasından gelir. Yaşadığımız bu zor günlerde 'Eskişehirsporluluk' bilincinin en yükseğe çıkması gereken bir dönemden geçiyoruz.Taraftarımızın yaşadığı duyguları anlıyor, tepkilerini haklı buluyor, eleştirilerinden dersler çıkarıyoruz.Hepimizin değerlisi, göz nuru Eskişehirspor'umuzun yönetimini devralmadan önce de devraldıktan sonra da aynı konuya vurgu yaptık. Biz, Eskişehirspor'u hep birlikte yöneteceğiz.

DERSİMİZİ ALDIK

Bizler de Eskişehirspor taraftarıyız. Eskişehirspor'umuzu yönetme şerefine erişmiş şanslı kişiler olarak üzüntümüz daha da katlanıyor. Puan durumundaki yerimizden dolayı kahrolan, üzülen, dertlenenlerin en başında geliyoruz. Her bir renktaşımız kadar üzülüyor, her bir renktaşımız kadar kahroluyoruz.Bu süreçte bizlere düşen görev kadar, Eskişehirspor'umuza gönül vermiş her bir taraftara da görev düşüyor.Bizler, yöneticiler olarak yaşadığımız zor günlerden gerekli dersleri çıkardık. Bu zor günlerimizden itibaren ve ligin ikinci yarısında da artarak devam edecek olan yükseliş grafiğimiz için ne gerekiyorsa şimdiden yapıyoruz.

SABAH AKŞAM ÇALIŞIYORLAR

Takımımızın başında yeni hocamız var. Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ve ekibi, sabahın erken saatlerinden gecenin ilerleyen saatlerine kadar sadece ve sadece şu zor günleri en çabuk zamanda atlatmamız için çalışıyor, çabalıyor. Biz, kadromuzdaki futbolcularımıza her zaman güvendik. İsmail Kartal hocamız da futbolcularımızın gerçek kapasitelerine ulaşması için gerekli çalışmaları yapıyor.

EL BİRLİĞİ İLE ATLATALIM

Yaşadıklarımız nedeniyle üzülen herkes bilsin ki, ne hissettiklerini çok iyi biliyor, düşüncelerini yakından takip ediyoruz.Bu süreçte artık tek ihtiyacımız, taraftarımızın bize her zaman güç katan desteği. Kazanmak için sahaya çıkacak teknik ekip ve futbolcularımızın ihtiyacı olan desteği verirsek, el birliğiyle bu zor günleri atlatmış olacağız' denildi.

Editör: TE Bilisim