Eskişehirspor'u yarışın dışına iten en önemli gerçek! Eskişehirspor'u yarışın dışına iten en önemli gerçek!

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 
“Hepimizin bildiği üzere Eskişehirspor'umuz ligde son aldığı yenilgiyle camiamız çok büyük ayrılıklar yaşadı. Ancak takımımıza tüm Türkiye'de sevilen saygı duyulan ve futbol dünyasında bilinen çok kıymetli bir isim Önder Karaveli ile anlaşmış bulunuyoruz. Bu süreçte lige tamamen odaklanmak için takımımıza yeniden yanlarında olduğumuzu şartlar ne olursa olsun birlik beraberliğimizi haykırma zamanıdır. Biz değil miyiz zaten çilenin talibi olanlar. Biz değil miyiz cefanın kitabını yazanlar. Gelin şimdi şampiyonluk meşalesini yeniden yakalım.”
“Anadolu Yıldızımızı tekrar şahlandıracak olan yine bizleriz. Elimizden geleni yapmak boynumuzun borcu. Yaptık, Yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.” 
“Bu bağlamda tüm taraftarımızı ve halkımızı 16 Mart Cumartesi günü 20:30'da Eskişehirspor Tesislerine davet ediyoruz. Takımımız kampta olacak ve bu yoğun geçen gündem ardından futbolcularımıza moral verelim. Hepimiz gibi onlarda bu süreçten şampiyon olarak çıkmak istiyor. Yeni gelen hocamıza da her zaman bu armanın arkasında olduğumuzu gösterelim.”
“Birçok çatlak ses olumsuz hava yaratmak isteyenler var. Bunlara fırsat vermeyelim. Haklı olarak sitem edenlerde var. Ancak bu günleri yaşayacağımız belliydi. O yüzden öfkemizi kızgınlığımızı kırgınlığımızı endişelerimizi bir kenara bırakıp bu hafta oynanacak olan Kırşehir maçında tribünlerimizde her zamanki coşkumuzla yer alalım.”

Kaynak: Spor Servisi