ŞOV YAPTILAR

Adından her zaman söz ettiren ve bir numara olmaya devam eden Eskişehirspor taraftarları yarın oynanacak Sivasspor karşılaşması öncesinde takıma destek verdiler. Vali Hanefi Demirkol tesislerine akın eden Es Es taraftarları idman öncesinde futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak moral depoladılar. Kırmızı Siyahlı taraftarların her sezon yaptığı 'tesislerde meşale şov' organizasyonunu bu sezon da gerçekleştirdi.

GALİBİYET BEKLİYORLAR

Sezona kötü başlangıç yapan takımlarına destek veren ve sırt dönmeyen Es Es taraftarları, oynanan Fenerbahçe maçındaki kötü performansa aldırış etmeden Sivasspor maçı öncesinde bir kez daha büyüklüğünü gösterdi. Her zaman destek olan Eskişehirspor taraftarları kendi aralarında düzenledikleri meşale şov ile günü renklendirdi.

GÜVEN TAM

Armaya olan sevdaları yüzünden hiçbir zaman desteğini geri çekmeyen Eskişehirspor taraftarları hep bir ağızdan yapılan 'Es Es'in bak işte, taraftarın her zamanki yerinde' tezahüratı ile yine gönüllerde taht kurdular. Antrenman öncesi tüm futbolcuları tribüne çağıran Kırmızı Siyahlı taraftarlar bugün oynanacak zorlu Sivasspor maçı öncesinde takıma moral oldular.

Editör: TE Bilisim