Tarım ve fuarcılık alanında traktör, iş makinesi, toprak işleme makineleri, modern otomasyonlu seralar, sera tipi ısıtma sistemleri, bahçe ve sera tipi makine ve ekipmanlar, sulama sistemleri gibi pek çok teknolojik ürün katılımcıların beğenisine sunulacak.

Fuar katılımcıları arasında pek çok isim yer alıyor

Fuarda Tarım Bakanlığı'nın yanı sıra Eskişehir İl Ziraat Odaları, Eskişehir Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri, Türkay Tarım, Uğurlu Tarım, Farmtech, KWS Tohum, Pancar Ekicileri Kooperatifi, New Holland, Tümosan, Kayalar Otomotiv, Mercedes, Sena Peyzaj, Özerdoğan Tarım, Işıkcan Tarım gibi önemli firmalarla beraber yurt dışından da katılım sağlanacak.

Destekleyen kurum ve kuruluşlar arasında TC Tarım ve Orman Bakanlığı, Eskişehir Valiliği, Eskişehir İl İlçeleri Ziraat Odası Başkanlıkları, Eskişehir Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri, Eskişehir Pancar Ekicileri Kooperatifi, Eskişehir Ticaret Odası, TMMOB Eskişehir Ziraat Mühendisleri Odası, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Eskişehir Arı Yetiştiricileri Birliği, Süt Üreticileri Birliği, Eskişehir Veteriner Hekimleri Odası, Yeşil Sakarya Üreticiler Birliği, KOSGEB, ESMB Medya yer alıyor.

Eskişehir çiftçisi yıl içinde tedarikçiye ihtiyaç duyuyor

Eskişehir çiftçisi yıl içinde ciddi anlamda tedarikçiye ihtiyaç duyuyor. Fuara girecek yeni teknolojiler ve katılımcıların çiftçiyle buluşması firmaların bölgede ki kendi pazarlarını korumasını sağlıyor. Aynı zamanda yeni pazar oluşmasını, pazar paylarını çoğaltarak hem de çiftçi yeni teknolojilerle tanışıp bölge tarımına büyük katkıda bulunuyor.

80.000 ziyaretçi bekleniyor

Geçen sene 60 firmanın katılım gösterdiği 7.000 m2 brüt alanda açılan ve 55.000 kişinin ziyaret ettiği fuarı bu sene 80 firma ve 200 markanın katılımı ile 10.000 m2'lik brüt alanda gerçekleşecek. Bunun yanı sıra 80.000 kişinin de ziyaret etmesi bekleniyor.

20 Eylül Perşembe günü saat 11.00'da açılışı yapılacak olan Uluslararası Tarım Fuarı 'FarmBoss Eskişehir'e çiftçilerimizin katılımını bekliyoruz. Fuar 23 Eylül Pazar gününe kadar gezilebilecek.
Editör: TE Bilisim