Servis Araçları İşletmecileri Odasında alınan olağanüstü genel kurulda yapılacak seçime mevcut başkan ile kararı aldıran Ahmet Can Günay aday olarak katılacak. 2 adaylı genel kurulda odanın yeni başkan ve yönetimi belirlenecek. Öte yandan Sınırlı Sorumlu Eskişehir Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri de hafta sonu sandık başına gidecek.

2 ADAY YARIŞACAK

Servis Araçları İşletmecileri Odasında olağanüstü genel kurul kararı alındı. Bundan önceki kongrede başkanlığa aday olan Ahmet Can Günay, tarafından üyeler arasında noter onaylı imza toplandı. Olağanüstü kongre 4 Mayıs Cumartesi günü Şirintepe Mahallesindeki bir düğün salonunda saat 10.00’da başlayacak. Mevcut Başkan Abdurrahman Yüceer’in de aday olduğu genel kurulda üyeler yaklaşık iki yıl aradan sonra yeniden sandığa gidecek.

Ahmet Can Günay

Beslenme ve Diyet Uzmanı Hande Soydemir: “Akdeniz diyeti kronik hastalık riskini azaltıyor” Beslenme ve Diyet Uzmanı Hande Soydemir: “Akdeniz diyeti kronik hastalık riskini azaltıyor”

Abdurrahman Yüceer

TEK ADAYLI KONGRE

Eskişehir’de 974 kayıtlı üyesi bulunan Sınırlı Sorumlu Taşıyıcılar Kooperatifinin genel kurul tarihi belli oldu. Taşıyıcılar Kooperatifinin kongresi 5 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. Kooperatif genel kurulu 71 Evler Mahallesi çevre yolu üzerinde bulunan hizmet binasında saat 09.00’da başlayacak. Seçime mevcut başkan Süleyman Koç Yenipınar’ın yeniden aday olacağı öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi