Eskişehir'de 5 gün önce evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan bir genç ile Porsuk Çayı'na düştüğü tahmin edilen ve 3 gündür kayıp olan başka bir gencin arama çalışmaları sürüyor.
Edinilen bilgiye göre, Yeşiltepe Mahallesi'nde yaşayan 24 yaşındaki Kurtuluş Çakır, geçtiğimiz perşembe günü 'bir yere gidiyorum' diyerek evinden ayrıldı. Çakır gece eve dönmeyince, eşi polis ekiplerine kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine polis ekiplerinin yanı sıra İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Dorlion Arama Kurtarma (DAK) ekipleri ve İtfaiye ekipleri şahsın en son görüldüğü Yeşiltepe Mahallesinde bulunan dere boyu mevkiinde arama çalışmalarına başladı.
Ekipler, gencin Porsuk Çayı'na düştüğü ihtimali üzerinde duruyor Öte yandan, Cuma günü arkadaşlarıyla birlikte uyuşturucu madde kullandığı öne sürülen 25 yaşındaki Macit Erdoğan'ı da arama çalışmaları, Porsuk Çayı üzerinde kano ve çevredeki vatandaşların yardımlarıyla sürüyor. Ekipler, Erdoğan'ın birlikte uyuşturucu kullandığı iddia edilen arkadaşlarının ifadelerine göre, şahsın Porsuk Çayı'na düşmüş olabilme ihtimali üzerinde duruyor. Kayıp olan 2 gencin, arama çalışmaları ekiplerin ortak hareketiyle Porsuk Çayı üzerinde yoğunlaşarak devam ediyor. İHA

Editör: TE Bilisim