ÖZEÇOĞLU'NA BIRAKMA DEDİK
Ünal'ın açıklaması şöyle; Bildiğiniz gibi, Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu, başkanlığı bıraktığını açıklamış ve genel kurul kararı almıştır. Ertelenen Genel Kurul'da geçtiğimiz Çarşamba, salona gelerek, düşüncelerimizi ifade ederek; Eskişehirspor'umuzun geleceği ile ilgili diğer başkanlarla birlikte Özeçoğlu'na desteğimizi açıkça ifade etmiş ve bırakmaması gerektiğini belirtmiş ve bununla ilgili Özeçoğlu'nun da olduğu bir dizi toplantılar yapmıştık. Ancak, Özeçoğlu, kararından dönmeyeceğini belirtmeye devam etmiştir.

UÇAK KALDIRALIM DEDİK
Bizler de, böyle bir durumda 'Eskişehirspor'umuz için ne yapabiliriz'i' düşünmeye başladık ve bir dizi çalışma yapmakta iken, ki bunlardan biri Samsun deplasmanına eski başkanlar olarak özel uçak kaldırılması idi. , Sinan Özeçoğlu; Özel uçağı daha önceden kendisi program yaptığı gerekçesi ile reddetti.

HESABINI SORACAĞIM
Ayrıca medyada hakkımda çıkan haberlere de,her zaman yaptığım gibi, Eskişehirspor'umuz ile alakalı tüm iftira ve karalamalara, cevap ve görüşlerimi Genel Kurul'da hepinizin huzurunda belirterek, bu yapı
lanların hesabını soracağım.

BİZDE SONRA TUFAN OLSUN DİYORLAR
Tüm bunlar gösteriyor ki, Eskişehirspor'umuz, Sinan Özeçoğlu'nun umurunda değil. Onlar bizden sonra tufan olsun diyorlar. Ancak biz bu oyunu bozacağız. Eskişehirspor'a bu kötülüğün yapılmasına izin vermeyeceğiz. Şu ana kadar geçirilen süre ve kararsız tutumları, Eskişehirspor'umuzun marka değerine ve itibarına zarar vermeye devam etmektedir. Tavsiyem, Sinan Özeçoğlu Çarşamba günü kongreye net ve kararlı gelsin. Devam edecekse listesini açıklasın. Biz de gereken desteği verelim, devam etsin. Aksi bir durum söz konusu ise de, onların beklediği ve sandığı gibi olamayacağını bilmelidirler. Çünkü, Eskişehirspor sahipsiz ve umutsuz değildir.
Editör: TE Bilisim