Çıkmaza girdi
Kapıya gelen FIFA dosyalarını ve günü gelen taksitleri ödemesi gereken Başkan Halil Ünal, gerekli maddi kaynağı bulamadığı için çıkmaza girdi. Kulach, Sissoko, Toko, Bienvenu ve Defederico gibi oyuncuların dosyalarını yapılandıran ve taksitle ödeme yaparak puan silme cezasının önüne geçen Başkan Ünal, bu ayın ve Haziran ayının sonunda yatırılması gereken taksitleri ödeyecek para olmadığı için, Eskişehirspor'u puan silme cezaları tehdit edecek.

İstediği gibi olmadı
Edinilen bilgilere göre Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) ve Spor Toto'da yeni sezon gelirlerini almak için büyük çaba harcayan Başkan Ünal, bu görüşmelerden şu ana kadar olumlu cevap alamadığı, Genel Kurul tarihine kadar da bu gelirleri temlike gitmeden almak için çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.

Son çare sponsorluklar
Ünal'ın umut bağladığı Stadyum isim sponsorluğu ve forma reklam gelirleri konusunda ise henüz ciddi bir adım atılmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isim sponsorluğunun 'ETİ'ye yakışır' demesinin ardından, bugüne kadar geçen süre içinde henüz ETİ ailesi ile görüşme fırsatı bulamayan Başkan Ünal'ın, önümüzdeki günlerde bu görüşmeyi gerçekleştireceği gelen haberler arasında.
Editör: TE Bilisim