ZAMANA İHTİYAÇ VAR

Altyapıda inanılmaz şeyler oluyor. Çok güzel şeyler oluyor. Ufak bir zamana ihtiyacımız var. Birinci sene mevcut kadrolarla devam ettik. Bu çalışmada hedefimiz çocukların eğitimiydi. Her şeyin başı eğitim. Bu eğitimi hocalar veriyor. Onun için hocaları çok uzun bir eğitime aldık. İlk etap olarak . Daha sonra bu eğitim devam etti. Geçtiğimiz ay son olarak bir eğitime daha girdiler. Hocalarımız Türkiye'nin her yerinde bütün Türkiye'deki hocalara eğitim verebilecek noktaya gelecekler. O kadar ilerleme var' dedi.

TAKIMLARIMIZ EN İYİ OLACAK

Bundan sene de daha müthiş takımlarımız olacak. Bu işleri üst düzeyde yapan takımlar var. Bu takımlarla mücadele etmeye çalışıyoruz. Bu hafta Gençlerbirliği maçlarımız var. Geçen yıllarda Gençlerbirliği bizim takımlarla dalga geçerdi. Geçen sene onlarla mücadele etmeye başladık. Bu senede onları yenmeye başladık. Onlarla başa baş oynayabiliyoruz. Yönetim kurulun bunun sözünü verdim. 2017-18 sezonunda bu çalışma davam ederse yüzde yüz Eskişehirspor yapısını oluşturarak A takımın yüzde 30'u Eskişehirliler'den oluşacak' dedi.

TRANSFER YAPACAĞIZ

Bunların hepsinin oynayacağı anlamına gelmiyor. Kadroda yer alabilecek kapasiteye sahip oyuncular yetiştireceğiz. Bu sezon sonunda da ufak ufak gelemeye başlayabilir. 15-16 yaş gurumuz var. Bu çocukları Ertuğrul hoca ile de konuşacağım. Bunlardan birkaç tanesini hazırlık kampına göndermek istiyoruz. Bu yaşta olduğu halde. O derece kaliteli oyuncularımız var. Yeni oyuncular arıyoruz. Olumlu olanları seçip kadroya dahil edeceğiz.

FABRİKA GİBİ OLACAK

Sahada sıkıntı yaşıyoruz. Bir sahada birkaç takım çalışabiliyor. Çünkü çok kısıtlı. Kanlıkavak'ta saha yapımına başlayacağız. Sahamız olduğu zaman çalışmalarımız daha verimli bir şekilde devam edecek. Belediye ile ilgili bir sıkıntı vardı. O sıkıntıyı kaldırdık. Yakında çalışmalar başlayacak. Orası bittiği zaman Kanlıvak Tesisleri müthiş olacak. Oradan daha fazla oyuncular çıkacak. Bütün rüyamız Eskişehirspor'a yeni tesisler yapılıp şu anki tesisler altyapıya verilirse burası fabrika gibi olur.

AVRUPA MODELİ UYGULAYACAĞIZ

Bütün taramayı 1998 ve yukarısını yapmıyoruz. 1998-2001 Eskişehirspor'un geleceği onlarda. Orada çok iyi oyuncular var. Dışarıdan gelen sporcuların bütün ihtiyaçları Eskişehirspor kulübü karşılıyor. Avrupa modeli böyle zaten. Altyapıda 19 hocamız iki tane kondüsyoner var. Ama yetmiyor. 250 tane yarışmacı grupta, bir o kadarda Kanlıkavak Tesisleri'nde miniklerimiz var. Sahaları yaparsak bu sayı tamamen artar. Başka bir problem yok.

DİSİPLİNDEN TAVİZ VERMEYİZ

Kulüpte cezayı hak edecek bir sporcu olursa onu bir dakika bile takımda tutmam. Fakat bunu ben görüyorum. Bolu'da iki futbolcu atıldı. Birisi küfür etti dediler en kıymetli oyuncumuz. Ben küfür ettiğine inanmıyorum. Takımda muhteşem bir disiplin var. Ona müsaade edecek hoca olursa ben onunla çalışmam. Disiplini bozacak bir kişi olsun oyuncu hoca olsun hiç biri benimle birlikte çalışamaz.

TEMİZLİK YAPTIK

Bize bir takım verildi. O takımda uğrusu, hırsızı filan ayıkladık Bir sürü şeyler oldu. Çok güzel kadromuz var. Kulüpte biri çıkıp param çalındı. Kramponum çalındı diyordu. Burası hırsızlık yuvasıydı. Bunu temizledik. Şimdi bütün çocukların eşyaları ortada duruyor. Cüzdanları ortada kapılar açık güvenli bir yer oldu. Bunları temizledik. Irz düşmanlarını temizledik. Çok güzel bir yoldayız. Altı aylık süreci eleştirebilirler. 2017-18 sezonunda hocam kaç sene oldu oyuncu çıkmadı diye eleştiri gelirse tamam haklısınız derim. Bu işi iyi yapamıyoruz derim' dedi.(SS)

Editör: TE Bilisim