Kahvaltıda bir araya geldiler
Dem Dem 2018-19 futbol sezonu öncesi kahvaltıda buluştu. Gerçekleşen kahvaltıya Demirspor Kulüp Başkanı Gönül Cemoğlu, yönetim kurulu üyeleri, antrenörler ve futbolcular katıldı. Yönetim Kurulu Üyesi Rıdvan Cihanger açılış konuşmasında yeni sezonda başarılı bir şekilde mücadele edeceklerini ve tüm kategorilerde kulübe yakışan bir şekilde yarışacaklarını söyledi.
Başkan maziyi anlattı
Demirspor Kulüp Başkanı Gönül Cemoğlu şu ifadelere yer verdi; 'Bu sabah sizlerle hem tanışma hem de kaynaşma amacıyla bir arada bulunuyoruz. Demirspor, mazisinde büyük başarılara imza atmış önemli bir Anadolu kulübüdür. 2. Lig, 3. Lig ve BAL Liginde yıllarca mücadele etmiştir... Ülkemizde henüz profesyonelliğin olmadığı dönemlerde 1940 yılı final karşılaşmasında Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek Türkiye Şampiyonu olmuştur.'
90 yıllık kulübüz
Cemoğlu; 'Güreşte Dünya ve Olimpiyat şampiyonları yetiştirmiştir. Futbolda, eskrimde, basketbolda, Bisiklette, halterde, atletizmde onlarca milli sporcu yetiştirmiştir. Yani bundan böyle önemli bir tarihe sahip olan kulübün formasını giyeceksiniz. Bu kulübün yaklaşık 90 yıllık formasını şerefle taşıyacağınızdan kuşkum yok. İleriki yıllarda hangi takımda oynarsanız oynayın, bu formayı giymenin onurunu daima yaşayacaksınız' dedi.
Başarılar diledi
Demirspor'da başarı, sadece müsabaka kazanmak değildir diyen Başkan Cemoğlu; ' Bu formayı Fair-play kuralları içinde terletmek ve bu büyük kulübe yakışan şekilde mücadele etmekte önemli bir başarı sayılır. Sadece Demirspor formasının ağırlığını bilmenizi istedim. Yeni sezon öncesinde, şahsım ve yönetici arkadaşlarım adına, başta yeni göreve gelen hocalarıma ve tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Yeni sezon camiamıza hayırlı olsun! Ne Mutlu Demirsporluyum diyene!' sözleriyle açıklamasını noktaladı.
Editör: TE Bilisim