İlk maçta da olmuştu
2. Amatör Küme B Grubu'nun iddialı ekipleri Büyükdere-Bozanspor dün Abdurrahman Temel Sahası'nda kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı Bozanspor 3-1 kazanırken maç sonunda büyük olaylar çıktı. Her iki takım sezonun ilk yarısında Alpu'da oynanan maçta karşı karşıya gelmiş ve bu maçta da olaylar çıkmıştı. Bu olayların devamı dün bir kez daha yaşandı.

Birbirine tekme attılar
Karşılaşmanın son düdüğünün ardından Bozanspor Antrenörü Murat Güngör ile Büyükderesporlu oyuncu arasında tartışma çıktı. Sözlü tartışma daha sonra fiziksel saldırıya döndü. Büyükderesporlu oyuncu Murat Güngör'e tekme attı. Daha sonra Güngör'de kendisine tekme atan futbolcuya karşılık verdi. Hem Güngör hem de futbolcular yerde birbirlerine girdi.

Bir türlü yatışmadı
İlerleyen saniyelerde futbolcular arasında tekme tokat kavga çıktı. Her iki takımın oyuncuları birbirlerine saldırırken ortalık bir anda savaş alanına döndü. Çevik kuvvet ekipleri hızlı bir şekilde sahaya girerek oyuncular ve antrenörleri birbirinden ayırmaya çalıştı. Ancak tüm çabalara rağmen olaylar bir türlü yatışmadı.

Polisler müdehale etti
Güvençik güçlerinin sahaya girmesinin ardından tribündeki taraftarlar da sahaya daldı ve ortalık bir kez daha karıştı. Bu sefer taraftarı sakinleştirmeye çalışan polisler olayların daha fazla büyümesinin önüne geçti. Saha dışına çıkartılan Büyükdereli futbolcular polisler eşliğinde kulüp binasının yolunu tuttu.

Bakırcı'yı polisler götürdü
Şampiyonluğa çok yaklaşan Bozanspor'da Antrenörü Murat Güngör ile Büyükderespor oyuncuları arasında bu sefer saha dışında tartışma çıktı. Tartışmaya dahil olan Büyükdere Antrenörü Gürol Bakırcı ise bu sefer polislerle tartıştı. Polislerin müdahalesine kızan Bakırcı daha sonra ekip arabasına götürüldü ve sakinleştirilmeye çalışıldı.

Sporseverler üzüldü
Abdurrahman Temel Sahası'nın soyunma odası girişine ve hakem odalarının girişlerine polisler geniş güvenlik önlemleri aldı. Amatör futbol maçlarında alışık olmadığımız bu görüntüler futbolseverleri bir hayli üzdü. Ailesi ile maça gelen birçok kişi olayların çıkmasıyla sahadan hızlıca uzaklaştı.

Şikayetçi oldular
Olayların ardından Büyükdere Antrenörü Gürol Bakırcı, Bozanspor Antrenörü Murat Güngör ve birkaç futbolcudan şikayetçi olacaklarını söyledi. Aynı şekilde Bozanspor yetkilileri de Büyükdere yetkililerinden şikayetçi olacaklarını belirtti. Her iki takım geniş güvenlik önlemleriyle sahadan ayrıldı. Gürol Bakırcı ile Murat Güngör geçen sezon birlikte çalışıyordu. Baranselspor'un başkanı Gürol Bakırcı'yken, takımı Murat Güngör çalıştırıyordu. İkilinin dünkü hali bu birlikteliğe ve başarıya da gölge düşürdü.

Editör: TE Bilisim