Puan silme krizi sürüyor
31 Ağustos tarihinde sona eren transfer döneminde, transfer tahtasını açamayan Kırmızı Şimşekler ocak ayına kadar genç oyuncularıyla ligde yaşam mücadelesi vermeye çalışıyor. Kulübün şimdi ise önünde bir başka kriz bulunuyor. Kulüp lisansını almaya çalışan Eskişehirspor, eğer bunda da başarılı olamazsa 3 puan silme cezası alacak. Siyah Kırmızılı ekip bunda da başarılı olamaz ise topladığı 4 puanın 3' silinecek.
Çözüme az kaldı
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ve Teknik Direktör Fuat Çapa, Denizlispor karşılaşmasının ardından soluğu İstanbul'da aldı. Lisans probleminin yüzde 95'ini çözdüklerini açıklayan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, kalan yüzde 5'lik kısım için görüşmelerini sürdürüyor. Birkaç dosyanın eksik kaldığını belirten Ünal bu sorunu ortadan kaldırarak puan silme tehlikesini ortadan kaldıracaklarını söyledi.
Yarın son gün
İstanbul'da TFF yetkililerle görüşmelerini sürdüren Başkan Halil Ünal ve bazı yöneticiler ise alacaklı olan futbolcular ile görüşmeler yapıyor. 31 Ağustos'ta yaşanan lisans krizinde büyük sorun yaşayan bazı futbolcular ile hala görüşmelerini yapan yönetim ikna çabalarını sürdürüyor. Yarına kadar süresi olan Eskişehirspor'da Siyah Kırmızılı taraftarlar yönetimden bu sorununun bir an önce çözülmesini ve kulüp lisansının alınmasını istiyor.

Editör: TE Bilisim