Prof. Dr. Günay, seçimlerin ardından 'artık hizmet ve icraat zamanı' dediklerini, daha hükümet kurulmadan seçim beyannamelerinde yer alan projeleri hükümet programına dönüştürmek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

SEÇİM BEYANNAMEMİZİ HÜKÜMET PROGRAMINA ÇEVİRİYORUZ

Seçim beyannamelerinin her anlamda hazır durumda olduğunun altını çizen Günay, 'Hemen hükümet programı olacak nitelikte diye biz seçim öncesi bunları paylaşmıştık. Şuanda seçim beyannamemizi hükümet programına çevirmeye çalışıyoruz. En önemlisi de önümüzdeki iki yıla yönelik takvimimiz belli. İlk üç ay, yani yüz günde seçim vaatlerimizin bir çoğunu hayata geçireceğiz. Meclis kapanmadan yani Haziran 2016'ya kadar da yasa gerektiren vaatlerimizi politikaya dönüştüreceğiz. Yani biz Haziran 2016 itibariyle vaatlerimizin hemen hemen hepsini hayata geçirmiş olacağız' diye konuştu.

Günay, daha önce seçim beyannamesinde açıkladıkları gibi esnafa yönelik çok önemli desteklerinin de olacağını vurgulayarak, bunların hemen hayata geçirileceğini ifade etti. Günay, emeklilere yönelik 2016 itibariyle gerçekleştirmeyi planladıkları politikalarının da bulunduğunu dile getirdi.(AA)

Editör: TE Bilisim