ANADOLU FARK ATTI

Hoşcan A.Ş Süper Amatör Küme'nin 2. haftasında lider Anadolu Üniversitesi Kurtuluşspor'u 6-0'lık skorla yendi. BESYO Sahası'nda oynanan mücadelede Anadolu Üniversitesi rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyarken karşılaşmayı Fatih, Ferhat, Oğuzhan, Erkan, Ali ve Necati'nin attığı gollerle 6-0'lık skorla kazanarak ikinci haftayı da galibiyetle kapatmış oldu.

BORAKS TEK GOLLE GEÇTİ

Süper Amatör Lig'de İlk haftayı galibiyetlerle kapatan iki takım Kırka Boraks ile Bentspor dün Abdurrahman Temel Sahası'nda karşı karşıya geldi. Belde ekibinin tecrübeli kadrosu zaman zaman Bentspor'un genç kadrosu önünde zor anlar yaşarken, Boraks mücadeleyi zorda olsa Cihan'ın 30. dakikada atığı golle 1-0'lık skorla kazanmasını bildi. Kırka Boraks bu sonuçla puanını 6'ya yükseltirken, Bentspor ise 3 puanda kaldı.

YUNUSEMRE KAZANDI

Haftanın önemli karşılaşmalarından birinde ise Şekerspor ile Yunusemrespor takımları karşı karşıya geldi. 90 dakika boyunca bol pozisyonlu ve çekişmeli geçen karşılaşmada Yunusemre son saniye ile güldü. Maçın ilk yarısında Şekerspor kazandığı penaltı atışından yararlanamadı. Maçın 90.dakikasında yakaladığı pozisyonu iyi değerlendiren Yunusemrespor Yücel'in attığı golle maçı 1-0 kazandı. Altın değerinde bir 3 puan aldı.

Editör: TE Bilisim