AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında oluşturulan aday tespit komisyonlarıyla il il belediye başkan adayları belirleniyor. Bu kapsamda Külliye’ye davet edilen AK Parti Eskişehir Teşkilatı Erdoğan ile görüştü.

TAM KADRO

Temayül yoklamaları ve anket sonuçlarını değerlendiren AK Parti Genel Merkezi ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın huzuruna Eskişehir Teşkilatı tam kadro çıktı. Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Hasan Basri Yalçın, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Ali Demirel, Milletvekilleri Fatih Dönmez, Ayşen Gürcan, Nebi Hatipoğlu, İl Başkanı Süleyman Reyhan, görüşmelerin ardından Erdoğan ile birlikte poz verdi. Erdoğan daha sonra ilçe teşkilatları ve belediye başkanlarıyla da bir araya geldi. 

ADAYLAR AÇIKLANACAK

27 Aralık Çarşamba günü AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklaması bekleniyor. Büyükşehir adaylığında Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun adı geçiyor…

BURHAN SAKALLI VE DÜNDAR ÜNLÜ

Odunpazarı Belediyesi Başkanlığına Burhan Sakallı, Tepebaşı Belediye Başkanlığına ise Dündar Ünlü’nün isimleri konuşuluyor…

‘HAYIRLI OLSUN’ DEDİ

AK Parti Milletvekili Ayşen Gürcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “31 Mart 2024 yerel seçimleri için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız @RTErdogan’ın başkanlığında Eskişehir’imiz için temayül yoklamamızı gerçekleştirdik. Ülkemiz, şehrimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı olsun.”
 

TEMAYÜLÜ TAMAMLADIK

AK Parti Milletvekili Nebi Hatipoğlu ise şu paylaşımı yaptı: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Eskişehir için yaptığımız temayül yoklamasını tamamladık. AK Parti olarak, Eskişehir’in gelişimi için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin kıymetli desteğiyle Eskişehir’i daha güzel bir geleceğe taşıyacağız. @RTErdogan @Akparti”

Eskişehir'de uyarıyı hiçe saydılar! Eskişehir'de uyarıyı hiçe saydılar!

Kaynak: Haber Merkezi