Eskişehir'de vatandaşlar uygun fiyatlı olan tavuk ciğere yöneldi Eskişehir'de vatandaşlar uygun fiyatlı olan tavuk ciğere yöneldi

Vural, ziyarette yaptığı konuşmada, temmuzda ilçe başkanı olarak atandıktan yaklaşık bir ay sonra yönetim kurulunun belirlendiğini anımsattı.
Teşkilat olarak Odunpazarı ilçesinde vatandaşa dokunan hizmetlerin hayata geçmesi noktasında çaba gösterdiklerine işaret eden Vural, bu kapsamda son günlerde kamuoyunu meşgul eden konulardan bir festival alanına ihtiyaç duyulduğunu belirlediklerini kaydetti.
Vural, bir mimar olarak gözlemlediğinde kentte kendi kültürünü yansıtan sanatsal donatıların yok denecek kadar az bulunduğuna dikkati çekerken, Odunpazarı’na dair sorunların uzlaşmacı bir yaklaşımla çözülmesinden yana olduğunu vurguladı.
Engin Vural, AK Parti Genel Merkezince belirlenen taslak takvime göre 1 Aralık’ta Odunpazarı ilçe, 8 Aralık’ta Tepebaşı ilçe ve 28 Aralık’ta ise il kongrelerinin yapılmasının planladığını da sözlerine ekledi.
ESGROUP Haber Merkezi Müdürü Tarkan Demir ve yöneticiler Kaan Özcan, Ayşegül Hümmet ve Berivan Halis de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlçe Başkanı Engin Vural ve beraberindeki Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Abidin Gücüyener, Tanıtım Medya Başkanı Adem Karakuyu ve Yönetim Kurulu Üyesi Aytaç Ekşioğlu’na çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kaynak: Haber Merkezi