Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında evinde karşılaşacağı Bodrum FK mücadelesi için hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Joao Pereira yönetimindeki antrenman, futbolcuların ısınma çalışmasıyla başladı. Ardından iki grup halinde yapılan pas çalışması ile oyun ritmi üzerinde duruldu. Antrenmanın finalinde ise taktiksel çalışmalar yapılarak, maç stratejisi üzerinde yoğunlaşıldı.

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yaratıcı paylaşım Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yaratıcı paylaşım

Alanyaspor, yarın saat 13.30’da Gain Park Stadyumu’nda Bodrum FK ile karşı karşıya gelecek. Takım, bu maç için son derece motive olmuş bir şekilde sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ