Başkan Özsarı, takımın kötü sonuçlar aldığını ve bunun kabul edilemez olduğunu vurguladı.

"Hiçbiriniz Şans Eseri Burada Değilsiniz"

Kahramanmaraş’a karşı alınan mağlubiyet sonrası memnuniyetsizliğini dile getiren Özsarı, oyunculara şunları söyledi: “Hiçbiriniz şans eseri burada değilsiniz. Biz şampiyon olduğumuzda önce inanmıştık, sonra yüreğimizi ortaya koymuştuk. Aldığınız sonuç size yakışmıyor, kendinize gelin.”

"Hiç Memnun Değilim"

Antrenman öncesi oyuncularla uzun bir konuşma gerçekleştiren Özsarı, alınan mağlubiyetten dolayı memnun olmadığını belirtti: “Bu takım büyük bir potansiyele sahip. Maraş’ta alınan sonuçtan hiç memnun değilim. Aldığınız sonuçlar bu potansiyele yakışmıyor. Kendinizi toparlamanız gerekiyor.”

Temsilcimiz gözünü üç puana dikti Temsilcimiz gözünü üç puana dikti

Hedef Üst Sıralar

Takımın hedefinin üst lig olduğunu hatırlatan Galip Özsarı, oyunculara seslendi: “Sizlerin hayali yok mu? Hayali olan böyle oynamaz. İyi bir arkadaşlık kurmuşsunuz, bu güzel. Ancak sahada da elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Üst ligi hedefleyen bir takım böyle oynayamaz.”

"Silifke Maçında 3 Puan İstiyorum"

Başkan Özsarı, futbolculara olan güvenini dile getirirken Silifke maçına özellikle dikkat çekti: “Bir üst ligi hedefleyen takım bu şekilde oynayamaz. Silifke maçında 3 puandan başka bir şey düşünmüyorum. Sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceksiniz.”

Tek Tek Uyardı

Bazı futbolcuları bireysel olarak uyaran Özsarı, performanslarını geliştirmeleri gerektiğini belirtti:
“Umut, geçen sene 10 gol attın, bu sene daha fazla atacaksın. Tayyip, iki maçtır boş geçiyorsun, artık gol atmaya başlamalısın. Niyazi, hasta olmuşsun ama profesyonelsen kendine daha iyi bakmalısın. Erdem, kalende devleşeceksin. Yeri geldiğinde maçı sen kurtaracaksın.”

Oyuncular da başkanlarına ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına dair söz verdi.

Kaynak: Haber Merkezi