Ligde art arda 3 mağlubiyet alarak hayal kırıklığı yaşatan Anadolu Üniversitesi bugün Eskişehir’in ezeli rakibi Bursaspor’u ağırlayacak. Yeni Teknik Direktörü İlhan Var önderliğinde Anadolu Üniversitesi maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. 

Rakip Bursaspor

Nesine 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Anadolu Üniversitesi ligin 5’inci haftasında kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Mavi-Beyazlı ekip ligde şampiyonluk hedefleyen Bursaspor’u sahasında ağırlayacak. Osmangazi Üniversitesi Sahası’nda oynanacak mücadele saat 15.30’da başlayacak. Kritik mücadeleyi Ankara bölgesinden  Özer Özden yönetecek. Anadolu tarafı önünde kazanıp 3 puana ulaşmak istiyor. 

Bursaspor maçı 50 TL Bursaspor maçı 50 TL

Var’ın ilk maçı olacak

Anadolu Üniversitesi geride kalan 4 haftada 1 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı. Art arda gelen mağlubiyetlerin ardından Anadolu’da Teknik Direktör Caner Karuk ile yollar ayrılmış 2021-2022 sezonunda Eskişehirspor’u da çalıştıran İlhan Var göreve gelmişti. İlhan Var Salı gününden itibaren takımını Bursaspor’a maçına hazırladı. Var, kritik mücadeleden 3 puanla ayrılıp Anadolu kariyerine galibiyetle başlamak istiyor. 


 

Kaynak: HABER MERKEZİ