Ankarada sıcaklıklar gün içinde 23°C ile 28°C arasında değişirken, gece saatlerinde 12°C civarında seyredecek. İşte Ankara için detaylı 5 günlük hava durumu:

Bugün (24 Eylül 2024) – Az Bulutlu
Ankara’da bugün hava az bulutlu olacak. Gündüz sıcaklık 23°C’ye kadar çıkarken, gece saatlerinde sıcaklık 12°C’ye kadar düşecek. Hafif serin bir hava başkentlileri bekliyor.

Yarın (25 Eylül 2024) – Açık ve Güneşli
Yarın Ankara’da hava tamamen açık ve güneşli olacak. Gündüz sıcaklık 26°C’ye yükselecek, gece ise 12°C olacak. Güneşli ve sıcak bir gün yaşanacak.

Perşembe (26 Eylül 2024) – Açık ve Güneşli
Perşembe günü de hava güneşli ve açık olacak. Sıcaklık gündüz 28°C, gece ise 12°C’ye kadar inecek. Güneşli havanın etkisiyle sıcaklık yükselirken, gece serin bir hava hakim olacak.

Cuma (27 Eylül 2024) – Az Bulutlu
Cuma günü Ankara’da az bulutlu bir hava bekleniyor. Gündüz sıcaklık 27°C olacak, gece ise 13°C’ye düşecek. Hafif bulutlu, ılık bir hava başkentte etkisini sürdürecek.

Cumartesi (28 Eylül 2024) – Az Bulutlu
Cumartesi günü az bulutlu bir hava görülecek. Sıcaklık 28°C’ye kadar çıkacak, gece ise 12°C olacak. Haftanın son gününde de güneşli ve ılıman hava devam edecek.

Zabıtadan okul kantinlerine sıkı denetim Zabıtadan okul kantinlerine sıkı denetim

Ankara’da hafta boyunca genel olarak güneşli ve açık bir hava bekleniyor. Gündüzleri sıcaklıklar yükselirken, gece serin havaya karşı dikkatli olunması öneriliyor.

Editör: Volkan Kılınç