Gündüz sıcaklık 16°C seviyelerinde olacak, gece ise 5°C'ye kadar düşecek. Serin geçen gün boyunca bulutlar gökyüzünde zaman zaman yoğunlaşsa da güneş kendini gösterecek.

Yarın (23 Ekim 2024, Çarşamba)

Ankara’da yarın sisli bir hava hâkim olacak. Gündüz sıcaklık 17°C’ye ulaşacak, gece ise 4°C’ye kadar inecek. Sisli hava özellikle sabah saatlerinde sürücülerin dikkatli olmasını gerektirebilir.

İzmir'de bugün hava durumu (21 Ekim 2024 Pazartesi) İzmir'de bugün hava durumu (21 Ekim 2024 Pazartesi)

Perşembe (24 Ekim 2024)

24 Ekim Perşembe günü de sisli hava etkisini sürdürecek. Sıcaklık gündüz 18°C, gece 5°C olacak. Sis nedeniyle görüş mesafesi azalabilir, bu nedenle özellikle sabah saatlerinde dikkatli olunması öneriliyor.

Cuma (25 Ekim 2024)

25 Ekim Cuma günü ise hava parçalı bulutlu olacak. Gündüz sıcaklık 16°C’ye kadar çıkarken, gece sıcaklık yine 5°C civarında seyredecek. Parçalı bulutlu hava, gün içerisinde aralıklarla güneşin yüzünü göstermesine olanak tanıyacak.

Özetle

Ankara'da bu hafta hava genel olarak serin ve zaman zaman sisli geçecek. Sabah ve akşam saatlerinde etkili olacak sis, sürücüler için zorlu anlar yaşatabilir. Hafta boyunca düşük gece sıcaklıklarına karşı tedbirli olunması, özellikle dışarıda bulunacak olanların dikkatli giyinmesi tavsiye edilmektedir.

Editör: Volkan Kılınç