Hava sıcaklığı gün içerisinde 17°C seviyelerinde seyredecek, gece ise sıcaklık 3°C’ye kadar düşecek. Sabah saatlerinde etkili olan sis, görüş mesafesini azaltarak sürücüler için zorluk yaratabilir. Bu nedenle, yola çıkacak vatandaşların dikkatli olması öneriliyor.

Hafta Sonu ve Önümüzdeki Günler: Sisli Hava Devam Ediyor

Yarın (Cumartesi) Ankara’da hava az bulutlu olacak ve sıcaklık 18°C’ye kadar çıkacak. Ancak Pazar gününden itibaren başkent genelinde tekrar sisli hava bekleniyor. Sisli hava koşullarının 27, 28 ve 29 Ekim tarihlerinde de devam etmesi ve gündüz sıcaklıklarının 17-19°C arasında seyretmesi öngörülüyor.

Sıcaklık ve Rüzgar Durumu

Keçiören’de çocuklar eğlenerek öğreniyor Keçiören’de çocuklar eğlenerek öğreniyor

Ankara’da önümüzdeki günlerde hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde oluşacak sisin, düşük görüş mesafesi nedeniyle trafik akışında aksamalara neden olabileceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde dışarıda bulunacak vatandaşların, sisli hava koşullarına karşı dikkatli olmaları önem arz ediyor.

Başkentte önümüzdeki günlerde genel olarak sakin bir hava hâkim olacak ancak sis, günün erken saatlerinde etkili olmaya devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi