Sıcaklıklar gün içerisinde 24°C’ye kadar çıkarken, gece saatlerinde 9°C’ye kadar düşmesi bekleniyor. Serin bir sabaha uyanan Ankaralılar, öğle saatlerinde sıcak havanın tadını çıkarabilecek.

Hafta Sonuna Doğru Sıcaklık Artıyor

Yarın (4 Ekim Cuma) hava yine güneşli ve açık olacak. Sıcaklıkların 26°C’ye yükselmesi bekleniyor. Hafta sonuna doğru ise sıcaklık artışı devam edecek. 5 Ekim Cumartesi günü az bulutlu bir hava ile birlikte sıcaklık 28°C’ye kadar çıkacak. Gece saatlerinde ise 12°C’ye kadar düşen serin hava, akşam saatlerinde hafif bir serinlik yaratacak.

Haftanın son iş günü hava nasıl olacak? Haftanın son iş günü hava nasıl olacak?

Hafta Sonu ve Pazartesi Parçalı Bulutlu

6 Ekim Pazar günü Ankara’da parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık yine 28°C civarında seyredecek. Hafta başında ise (7 Ekim Pazartesi) hava durumu benzer şekilde parçalı bulutlu olacak, sıcaklık 27°C olacak. Ankaralılar, önümüzdeki günlerde güneşli ve sıcak havanın tadını çıkarabilir, ancak gece saatlerinde serin hava etkisini sürdürecek.

Ankaralılar, özellikle sabah ve akşam saatlerinde serin havaya karşı tedbirli olmalı, gün içerisinde ise güneşli havanın keyfini çıkarmalı.

Kaynak: Haber Merkezi