Parti Meclisinde devam eden görüşmelerin ardından CHP’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ayşe Ünlüce ismi açıklanacak.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri görevindeyken, meclis üyeliği için görevinden istifa eden Ayşe Ünlüce, CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oluyor. Ünlüce için resmi

Çiğli'de can dostlar yuvasız kalmayacak Çiğli'de can dostlar yuvasız kalmayacak

1970 yılında Eskişehir'de doğan ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Ayşe Ünlüce, Adalet Bakanlığı'nda hakim olarak görev yaptıktan sonra Türk Telekom A.Ş. ve Osmangazi Üniversitesi'nde hukuk müşaviri olarak önemli görevler üstlendi. 2016 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde 1. Hukuk Müşaviri olarak atanmasıyla yerel yönetimdeki deneyimini artıran Ayşe Ünlüce, 2018 yılında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine getirildi. Ünlüce, şehrin çeşitli alanlarındaki başarılı çalışmalarıyla dikkat çekerken, son olarak Cumhuriyet Halk Partisi'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Evli 2 çocuk annesi olan Ayşe Ünlüce, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Av. Aydın Ünlüce’nin eşiydi.

Kaynak: M. ANIL AKSOY