TBMM Dışişleri Komisyonu Letonya Bakanı'nı ağırladı TBMM Dışişleri Komisyonu Letonya Bakanı'nı ağırladı

Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla toplam 1 milyar 63 milyon TL tutarındaki SED ödemesinin ailelerin hesaplarına yatırıldığını belirtti.

"Çocuklara Yönelik Hizmetleri Çeşitlendirdik"

Bakan Göktaş, çocuklara yönelik hizmetlere özel bir önem verdiklerini vurguladı. Yaptığı açıklamada, çocukların farklı ihtiyaçlarını dikkate alarak hizmetlerin çeşitlendirildiğini ve ailelerin yanında, sosyal çevrelerinde desteklendiklerini ifade etti. Göktaş, “SED ile çocukları, ailelerinin sıcak ortamında büyütmeye çalışıyoruz. Amacımız milli değerlere sahip, özgüvenli, eğitimli ve sağlıklı bireyler yetiştirmek” dedi.

Aile Odaklı Sosyal Hizmet Modelleri

Aile odaklı sosyal hizmet modelleriyle çocukların aile şefkati ve sıcaklığıyla yetişmesini öncelik haline getirdiklerini ifade eden Göktaş, bu modelin çocukların gelişiminde kritik bir rol oynadığını belirtti. "Çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için büyük bir sorumluluk taşıyoruz. Ekim ayına yönelik 1 milyar 63 milyon TL tutarındaki SED ödemesini gerçekleştirdik" diye ekledi.

Çocukların Geleceği İçin Çalışmalar Sürüyor

Bakan Göktaş, çocukların sağlıklı ve eğitimli bireyler olarak yetişmesi için tüm güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Sosyal ve ekonomik desteklerle ailelerin çocuklarına daha iyi bir gelecek sunabilmeleri için çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Göktaş, çocukların topluma katkı sağlayan bireyler olarak yetişmesine yönelik hizmetlerin artarak süreceğini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi