Galatport İstanbul'da sezonun son 'Yoga'sı Galatport İstanbul'da sezonun son 'Yoga'sı

Astrolog Evrim Seda’ya göre, bu tutulmanın etkileri 2027 yılına kadar sürebilir. Tutulma, fedakarlık, kendini bırakma ve gerçeklerden arınma enerjilerini artırırken, empatiyi güçlendirebilir fakat bağımlılıklara yönelme riski de doğurabilir.

Su Elementi ve Sanat Ön Planda

Astrolog Evrim Seda, bu ay tutulmasının özellikle hastaneler, denizler ve sanat gibi temaların ön plana çıkacağı bir dönemin başlangıcı olduğunu belirtti. Ancak, su elementiyle bağlantılı olduğu için su kazaları, sel ve salgın hastalıklar konusunda dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Aynı zamanda dengesizlikler ve paranoya gibi olumsuz ruh halleri de bu süreçte yaşanabilir.

Yoğun Enerjiler ve Duygusal Dalgalanmalar

Bu ay tutulmasının etkileri oldukça yoğun. Astrolog Evrim Seda, tutulmanın Neptün ve Satürn ile eşleştiğini, bu durumun hayallerin etkisini artırırken sorumluluk alma konusunda zorlanmalara yol açabileceğini açıkladı. "Balık burcunda olduğundan duygusal iniş ve çıkışlar yaşayabiliriz. Dengesiz davranışlar sergilememiz olası," diye ekledi.

Kötü Enerjiden Kurtulmak İçin Ne Yapılabilir?

Astrolog Evrim Seda, ay tutulmasının yarattığı ağır enerjilerden arınmak için ruhu besleyici aktiviteler önerdi. Yoga yapmak, dua okumak ve deniz sesini dinlemek gibi yöntemlerin, bu dönemde ruhsal dengeyi korumaya yardımcı olabileceğini söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi