Programda Eskişehirspor hakkında konuşan Kurt, şu ifadelere yer verdi; 

Eskişehir'de vatandaşlar uygun fiyatlı olan tavuk ciğere yöneldi Eskişehir'de vatandaşlar uygun fiyatlı olan tavuk ciğere yöneldi

Hatipoğlu Anadolu Üniversitesi’ni almış

“Nebi Hatipoğlu duyuyoruz ki Anadolu Üniversitesi Futbol Takımını almış. Taraftarlar, amigolar oraya transfer olmuş. Hani Eskişehirspor’un borcunu ödeyecektik? Eskişehirspor’a kaynak yaratmak gerekiyor. Ben festivalleri Eskişehir esnafına zarar olsun diye yapmıyor. Eskişehirspor’un yararına yapılan festival bu esnafa zarar vermez. Eskişehir esnafı da katılıyor festivale. Beni CİMER’e şikayet ettiler Eskişehirspor’a yardım ettiler diye. Biz Eskişehir’in ileri gelenleriyle toplantı yaptık Eskişehirspor’u kurtarmak için karar alındı. Ben alınan karara uyuyorum. 

Yılbaşına kadar kulüp şirketleşecek

Bu takım nasıl oluştu, festivallerden gelen paralarla oldu. Başka kimse para vermiyor Eskişehirspor’a. Şirketleşme konusunda Eskişehirspor yönetimi çalışmalara başladı. Yılbaşına kadar şirketi kuracağız. Şirketi kurduktan sonra halka açılacağız. Bakın bizi eleştirenler de bu sefer ‘O kişi bu kadar hisse aldı’ diye eleştirecek. Bu kulübe para lazım. Şu an da Eskişehir’de para kazanıp Eskişehirspor şirketinde yer almak isteyenler var. Kimse Eskişehirspor’u alıp başka bir yere götüremez. Bu takımın rengini kimse alamaz. Bu kulüp şirketleşecek ve para kazanmaya başlayacak.

Kaynak: Haber Merkezi