Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Bilecik'te 8 Eylül Pazar ve 9 Eylül Pazartesi günlerinde elektrik kesintileri olacağını duyurdu. Bu kesintiler, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde planlı olarak gerçekleştirilecek.

CHP, dün ve bugün Söğüt şenliklerine katılmadı CHP, dün ve bugün Söğüt şenliklerine katılmadı

8 Eylül Pazar:

  • Osmaneli: 12:00 - 16:00 saatleri arasında Selimiye - SelimiyeOSB bölgesindeki Sarmaşık Caddesi'nde elektrik kesintisi yaşanacak. Bu süre zarfında, Paşalar DM – Sanayi 1 çıkışındaki enerji nakil hattında bakım çalışmaları yapılacak. Özel aboneler arasında Osb İçme Suyu Trafosu, Dikilitaş Mermer ve Sezersan Matbacılık gibi birçok işletme yer alıyor.

9 Eylül Pazartesi:

  • Bilecik Merkez: 09:00 - 13:00 saatleri arasında Ahmetpınar Köyü ve çevresinde elektrik kesintisi olacak. Ahmetpınar Köyü Hatbaşı enerji nakil hattında yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle bu bölgede enerji verilemeyecek.
  • Pazaryeri: 10:00 - 16:00 saatleri arasında Eskigünyurdu Köyü'nde kesintiler yaşanacak. Eskigünyurdu Köyü TR trafonun enerji nakil hattında yapılacak çalışmalar nedeniyle köyün bir kısmı bu saatlerde elektriksiz kalacak.
  • Gölpazarı: 10:00 - 16:00 saatleri arasında Hacıdurmuşlar ve Köprücek köylerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Hacıdurmuşlar-Köprücek köyleri enerji nakil hattında yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle bu köylerde enerji verilemeyecek.
Kaynak: HABER MERKEZİ