CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı ve Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından ‘Birlik Beraberlik ve Dayanışma Adına El Ele Verdik İmece Usulü Aşuremizi Kaynatıyoruz’ sloganıyla ortak düzenlenen aşure etkinliği İl Binasında gerçekleştirildi. Etkinliğe Büyükşehir Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP İl Başkanı Talat Yalaz da katıldı.

Eskişehir'de yayalara geçecek yer kalmadı! Eskişehir'de yayalara geçecek yer kalmadı!

BİRLİK VE BERABERLİK

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Güzel bir aşure pişirmişler, burada dağıtılıyor. Ben de aşureyi tatmak için geldim. Bu güzel ortamı görünce çok memnun oldum. Bu birlik ve beraberlik ile birlikte Eskişehir’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin en üst noktaya gelmesi için çalışacağız” dedi.

ÇOK ONUR VERİCİ

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Yeşildağ, “Biliyorsunuz Muharrem ayı birliğin, beraberliğin, kardeşliğin ve özellikle bereketin simgesi. O yüzden bizlerle bu manevi duyguları, paylaştığınız için bizler çok mutluyuz. Bu anlamda birlik ve beraberlik adına bu tür etkinliklerin düzenlenmesi bizler için çok onur verici” ifadelerini kullandı.

DAYANIŞMA İÇİNDEYİZ

CHP Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Özgül Özbil ise “Kadınlarla birlikte bir dayanışmamız olsun, aşımız aynı tencere de kaynasın, birliğimiz beraberliğimizi herkese bu şekilde duyurmuş olalım. Bazı spekülasyonlar olabiliyor fakat biz biriz, bütünüz. Aşurenin içindeki içerik gibi hepimiz rengarengiz. Hepimiz farklı bir taneyi temsil ediyoruz ama aynı tencereye girdiğimiz zaman, çok ayrı bir lezzetle insanlara hitap edebileceğimizi herkese göstermek istedik” diye konuştu

Kaynak: Anadolu Gazetesi - M. Anıl Aksoy