Tüm üyelerin davet edildiği toplantının gündemi ‘parti programı’ olarak belirlendi.

Ankara’da 6-9 Eylül tarihlerinde gerçekleşen CHP 20. Olağanüstü Tüzük Kurultayı’nın ardından il örgütleri hız kesmeden çalışmalara başlıyor. 30 Kasım cumartesi günü Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde tüm üyelerin davet edildiği ‘parti programı’ gündemiyle düzenlenecek olan İl Danışma Kurulu Toplantısı’na CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen de katılacak. 

GÖRÜŞ ALINACAK

İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı’nda kabul edilen karar gereğince CHP parti programının yenilenme çalışmalarına başlanıyor. Örgüt ile üyelerin görüş ve önerilerini raporlayarak program metnine yansıtılmasının amaçlandığı İl Danışma Kurulu toplantısının yoğun katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.

KURTULUŞ REÇETESİYLE SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Türkiye’nin değişen şartlarıyla birlikte ülkenin sorunlarına hakim tek partinin CHP olduğunu vurgulayan Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, “Ülkenin her kesiminin her sorununu çözecek bir programla halkımızın önünde olacağız. Danışma kurullarımız ve öncesinde yaptığımız hazırlıklarla birlikte Türkiye’nin kurtuluş reçetesiyle halkımızın tüm sorunlarını çözeceğiz. Halk hazır, bir hazırız; erken seçim istiyoruz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi