Eskişehir'in ünlü lezzeti: Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı! Eskişehir'in ünlü lezzeti: Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı!

CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar ve CHP Odunpazarı Gençlik Kolları Tuna Can Ünver, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği’ni (ADD) ziyaret etti.  CHP Odunpazarı yönetimlerinin ziyaretinden çok memnun olduklarını ifade eden ADD Şube Başkanı Cihan Taşar, 1989 yılında kurulan, Türkiye’de 88 bin üyesi olan bir dernek olduklarını belirterek, “Biz şehitleri olan bir derneğiz bu yolda kurucu başkanımız, Prof. Dr. Muammer Aksoy, Doç. Dr. Bahriye Üçok, Siyasetçi Ahmet Taner Kışlalı gibi isimler canlarıyla bedel ödemiştir. Bu nedenle bizler Atatürk’ü çok doğru anlatmalıyız. Amacımız, yeniden Atatürk Cumhuriyeti’ni ayağa kaldırmak, Atatürk’ün bütün eserlerine sahip çıkmak ve Atatürkçü düşünceyi geniş kitlelere yaymaktır” dedi.

TÜM KESİMLERİ KUCAKLIYORUZ

Halkın ve STK’ların düşüncelerini dinlemek amacıyla bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar ise, ADD’nin kendilerinin gönlünde çok önemli bir yeri olduğunu söyledi. Çınar, “CHP halkın tüm kesimlerini ayırt etmeden kucaklayarak iktidara hazırdır” diye konuştu.

ORTAK HAREKET EDİLMELİ

Gazetemizin köşe yazarı ve ADD Şube Danışma Kurulu Başkanı Tarık Sayer “Gazi Mustafa Kemal’in emperyalizme ve işbirlikçilerine karşı ulusal bağımsızlık, padişah ve saltanata karşı ulusal egemenlik, gericiliğe karşı aydınlanma devrimleri ile mücadele ettiğini hatırlatarak bu mücadelenin günümüze kadar süren yansımalarını vurguladı. Sayer, “Bunun için tüm Cumhuriyetçilerin ve Atatürkçülerin kişisel hesapların dışında ortak hareket etmesi önemlidir” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi