CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Tevfik Yıldırım, “Tepebaşı bölgemizde belirlediğimiz günlerde çeşitli semtlerde açtığımız stantlarda yüzlerce yeni üyemizi altı ok çatısı altında topladık” dedi.
CHP Tepebaşı İlçe Örgütü tarafından düzenlenen meclis toplantıları devam ediyor. CHP, meclis toplantılarına son olarak Sütlüce Mahallesi ev sahipliği yaptı. İl Başkanı Talat Yalaz, Tepebaşı İlçe Başkanı Tevfik Yıldırım, ilçe yöneticileri ile çok sayıda üyenin katıldığı toplantıda bölgede ikamet eden partililerin karşılaştıkları sorun ve talepleri dinlendi. 

Eskişehir'de trafik kazası: Yaşlı adam motosikletin altında kaldı! Eskişehir'de trafik kazası: Yaşlı adam motosikletin altında kaldı!

YÖNETİME TEŞEKKÜR

Yaz dönemi boyunca üyelerin yoğun katılımıyla birçok faaliyette bulunduklarını belirten CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Tevfik Yıldırım, “Tepebaşı bölgemizde belirlediğimiz günlerde çeşitli semtlerde açtığımız stantlarda yüzlerce yeni üyemizi altı ok çatısı altında topladık. Yürüttüğümüz üyelik kampanyamıza halkımız büyük destek verdi. Üyelerimizde kampanya boyunca sıcak yaz günlerinde stantlarda görev aldı. Kendilerine bir kez daha yönetimim adına teşekkür ederim. Mahalle meclislerimiz devam edecek. Eskişehir ve ülkede yaşanan siyasi gelişmelerin ele alınacağı meclis oturumlarında yürütülen ve yürütülmesi planlanan çalışmalar hakkında da üyelerimiz bilgilendirilmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ

Meclis toplantısında söz alan CHP İl Başkanı Talat Yalaz da, tüm partililere büyük görev düştüğüne dikkat çekerek “Her an bir erken seçim olacakmış gibi çalışmalıyız” dedi. Meclis toplantısı, çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi. 

Kaynak: Haber Merkezi