Eskişehir'deki oto yıkamacılardan kampanya hamlesi Eskişehir'deki oto yıkamacılardan kampanya hamlesi

Eskişehir’de CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer, Dr. Jale Nur Süllü ve İbrahim Arslan, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Tolga Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler. Ziyarette, Eskişehir’in güvenli şehir olma özelliğini koruyacağına dair ortak bir mesaj verildi.

Şehit Polis İçin Başsağlığı

Ziyaret sırasında, milletvekilleri İstanbul Ümraniye’de görevdeyken şehit düşen polis memuru Şeyda Yılmaz için de başsağlığı dileklerini ilettiler. Bu anlamda, Yılmaz ve emniyet mensuplarına destek mesajları verdiler.

Güvenli Şehir Vurgusu

Ziyaret esnasında CHP’li milletvekilleri, Emniyet Müdürü Yılmaz ile birlikte, Eskişehir’in bugüne kadar sahip olduğu güvenli şehir imajını gelecekte de sürdüreceklerine olan inançlarını dile getirdiler. CHP Milletvekilleri, emniyet güçlerinin Türkiye genelinde asayişin sağlanması ve demokratik düzenin korunması konusundaki önemine dikkat çekerek, "Emniyet güçlerimiz, şehirlerimizde asayişin sağlanmasında ve demokratik hukuk devletinin korunmasında kritik bir rol oynamaktadır. Tüm emniyet mensuplarına teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandılar.

Kaynak: HABER MERKEZİ