Üye çalışmalarına son sürat devam ettiklerini anlatan CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Tevfik Yıldırım, “Bir ay içinde 13 mahallede üye katılımlı meclis toplantısı gerçekleştirdik. Muhtar ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine de devam edilmekte” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir’de başlattığı yeni üye kaydı kampanyasına devam ediyor. Odunpazarı ve Tepebaşı ilçe örgütleri tarafından yürütülen üye kaydı kampanyasına çok sayıda partili de katılarak vatandaşa çağrıda bulundu.

MAHALLE MECLİSLERİ AKTİFLEŞECEK


CHP Tepebaşı İlçe Örgütü bölgedeki mahallelerde yürüttüğü kampanyanın kent merkezine taşıdığı öğrenildi. Yeni üye kaydının yanı sıra mahalle meclis toplantılarına da başladıklarını belirten Tepebaşı İlçe Başkanı Tevfik Yıldırım “Öncelikle çok oy alınan ama üye sayısı az mahallelerde üyelik standı çalışması başlatıldı. İkinci turda ise kırsal mahalleler olmak üzere iki etapta planlama yaptık. Ayrıca daha önceden de Tepebaşı ilçede var olan seçimlerden dolayı ara verilen mahalle meclis toplantıları yeniden başlatıldı. Bir ay içinde 13 mahallede üye katılımlı meclis toplantısı gerçekleştirdik” diye konuştu.

Eskişehir'de yayalara geçecek yer kalmadı! Eskişehir'de yayalara geçecek yer kalmadı!

MUHTAR VE STK’LARA ZİYARET

Yıldırım, “Şu an yapılan 13 mahalle dışında yaklaşık 21 mahalle meclis toplantı günleri saati planlanarak mahalle üyeleri ve başkanlarına bildirildi. Ayrıca seçimden önce başlatılan muhtar ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine de devam edilmekte” ifadelerini kullandı. Gün boyu süren kampanyada partiye çok sayıda yeni üyenin katıldığı ifade edildi.

Kaynak: Sonhaber Gazetesi - Ali Naki Erdoğan