Erdoğan, acılı aileye başsağlığı dileklerini ileterek onların yanında olduğunu gösterdi.

Dikmen'deki Evde Duygusal Karşılama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Betül Önderoğlu'nun Dikmen'deki evine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında aile büyükleri, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Ankara Valisi Vasip Şahin ve partililer tarafından karşılandı. Taziye ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın acılı aileyle yakından ilgilenmesi dikkat çekti.

Sağlıklı bir yaşam için her gün yapmanız gereken 10 alışkanlık! Sağlıklı bir yaşam için her gün yapmanız gereken 10 alışkanlık!

Sağlık Bakanı da Eşlik Etti

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nun da eşlik ettiği ziyarette, Cumhurbaşkanı Erdoğan taziye sonrası Dikmen Caddesi'ndeki bir taksi durağına da uğrayarak esnafla kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Erdoğan, vatandaşlarla sıcak diyaloglar kurarak onlara sağlık ve mutluluk dileklerini iletti.

Yaralı Gencin Durumunu Takip Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Betül Önderoğlu ile aynı kazada yaralanan ve tedavisi İbni Sina Hastanesi'nde devam eden AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ayşenur Gök'ü de ziyaret etti. Hastane yetkililerinden Gök'ün sağlık durumu hakkında bilgi alan Erdoğan, genç siyasetçiye geçmiş olsun dileklerinde bulunarak kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni etti.

Bu ziyaretleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan, hem acılı aileye hem de kazada yaralanan partili gence destek olarak dayanışma mesajı verdi.

Kaynak: Haber Merkezi