Sümerspor Eskişehirspor karşısında eksiklerini gördü Sümerspor Eskişehirspor karşısında eksiklerini gördü

Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılına ithafen düzenlenen Özerklik Kupası, Azerbaycan Voleybol Federasyonu'nun desteğiyle, Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Nahçıvan Voleybol Federasyonu’nun ortak organizasyonuyla başladı. Turnuvada Türkiye’den DSİ Bentspor Genç Kız Voleybol Takımı da yer alıyor.

Turnuvaya 8 Takım Katılıyor

Azerbaycan, Nahçıvan ve Türkiye’den toplam 8 takımın katıldığı Özerklik Kupası'nda, Türkiye’yi temsil eden takımlar arasında Iğdır ekibi ve DSİ Bentspor Genç Kız Voleybol Takımı bulunuyor. Turnuvanın grup aşamaları tamamlandıktan sonra çapraz eşleşmeler yapılacak ve final mücadelesi 7 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

DSİ Bentspor’un kafile başkanlığını Serkan Azdiken üstlenirken, takımın başında Antrenör Kazım Tokat ve Yardımcı Antrenör Ezel Akkaya bulunuyor. Takım, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor ve turnuvada başarılı bir performans sergileyerek finalde yer alma amacında.

Özerklik Kupası, hem Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti’nin 100. yılına özel anlam taşıyan bir organizasyon olması hem de bölge takımları arasında dostluk ve rekabeti pekiştirmesi açısından büyük önem taşıyor.

Kaynak: Haber Merkezi